Tro inte allt ni läser.


Grejen på facebook igår fick många att tro att jag var gravid! Jag kommer aldrig någonsin igen haka på någotkedjebrev, vad än det står för eller stödjer! Och till alla er som verkligen trodde jag var gravid: Jag skulle aldrig nåååågonsin skriva det på facebook!! Det gick liksom lite överstyr det där, även när jag försökte skämta bort det och ge ledtrådar om vad det står för..
hujedamejj! Ja, jag får skylla mig själv!

Har varit i min gamla butik i Stinsen och gjort ett ryck, butiken blev superduperfin!
Imorgon är jag tillbaka på hemma plan och då blir det åka av!! Laddad!!!

Ja!!

image description
Och sen nej!
Jag blev superdupermegaglad för att blogg.se skaffat fram en blogg app så jag kan blogga från mobilen. Men så fungerar den inte.. Eller så kommer det komma upp sju likadana inlägg, alla med denna bild på mig och lillskiten från i helgen när hela fadderullan var här, minus storasyster. Jag tänkte att nu blir det blogga av. Hoppas det kommer igång snart!
Det har gått en hel vecka sedan jag bloggade, det är länge. Ber så hemskans mycket om ursäkt men tiden har sprungit iväg. Hade familjen här i helgen och det var såå härligt. Solen sken, vi var på Volt och åt, kollade till så att lilla båten Vasa hade det bra, shoppade, drack kaffe, spelade kort och hade det bra härligt! Tiden går fort när man har roligt och de var tvungna att flyga hem. Då stack jag och mannen till B.A.R för att fira Johan som fyllt 30!
Imorgon ska jag till min gamla butik och rocka! Det blir kul.

Grattis Lillasyster Lisette


Födelsedagstjejen!!
Vi ses imorgon! Jag ska krama sönder dig!!

Äppelplockning.Familjedag. Hela familjen Volt samlades och plockade äpplen som vi sedan gjorde äppelmust på. Mumma!!
Dagen avslutades med söndagsmiddag och långbord. Vilken dag!!

Idag har jag fikat med bästa Katta, som vanligt på tisdagar, och nu tvättar jag. Hela familjen, minus storasysteryster plus svåger, kommer hit i helgen och det är ju bra om det finns handdukar till alla :)

Det finns annat som tar tid.


Jag har annat som tar tid, jag vet inte vad, eller om det bara är att jag tar väldigt lite bilder just nu, som gör att jag bloggar så lite.. Ska försöka bli bättre, jag tycker ju det är kul det här!
Kul vore det också med ett hej i kommentarsfältet lite då och då ;)

Igår var vi och plockade och mustade äpplen, hela Voltfamiljen. Det var en härlig dag! Det har jag bilder på och några av dem ska ni allt få se :) Under tiden får ni nöja er med en dubbel Vivi som firar 29 år i lånad hatt.

Pantone hjärta letraset.


Blev inspirerad av en bild i STYLEBY och var tvungen att teckna av den. Sedan gick jag loss med mina pennor och fyllde i. Det blev riktigt bra. Jag måste teckna mer! Avlsapnande och lugnande.. När det blir bra, that is.
(Rubriken: Pantone är mina pennor och som många säkert vet ett färgsystem. Letraset gör mitt papper som går handihand med mina pennor.)

Fikade med min söta, glada och härliga kollega Katta och planerad fyrhjulingsrace hemma hos henne en helg, inspirerade och peppade varandra. Nu ska jag dricka te och ignorera att jag har en förkylning på G.

Bara jag.Tog på mig F's tröja och mysbyxor, plockade fram penna och papper och nu ska jag sätta mig tillrätta och skissa! Ibland blir det något av det, ibland inte..

LÖRDAGEN10SEPTEMBER.


Jag och svägerskan tog en öl på en sliten servering igår.
Solen värmde min nacke. Fin dag! Kanske sista uteölen i år?

När valet blir för svårt.Jag kunde inte välja, så då tog jag båda.
Funderade först på att ha den ena som neccesär, men jag tror jag ska ha dem båda som väskor, eller väskor i väskor. Bra i alla dessa stora väskor som man måste gräva runt i i en kvart innan plånboken hittas.

Söndagen börjar långsamt, precis som den ska. Snart blir det pannkakor :)

Det är lördag.


Det är så härligt att det är lördag ändå. Svägerskan är i stan och jag hoppas på lite tid med henne i det hektiska schemat. Annars ska jag bara ta det lugnt, blanda pankaksmet och hämta ut paket.

Jag kan inte riktigt få in, kan inte riktigt förstå..
.. att det är en månad sedan jag var på Kauai, Hawaii.

Go, shorty It's your birthday We gon' party like it's your birthday We gon' sip Bacardi like it's your birthdayGav lillsyrran ett gott skratt när jag ringde och sjöng in på hennes mobilsvar, började som man ska med "jamåhonleva" och avslutade med en truddelutt om mitt mobilbatteri och att jag älskar henne. Skulle egentligen dragit iväg på något galej på Kåken men daten blev inställd. Och ska sanningen fram, som vanlig dödlig måste jag i säng senast 23 för att klara vara på jobbet till 7.00 så det är helt okej. Fasen vad kul jag haft idag! Så här ska det vara varje dag på jobbet!!

Grattis Lillasyster Linda!
Min söta galenpanna fyller år idag!
Linda: Jag hoppas din dag blir toppen. Med tårta, paket, vänner och familj!

TISDAGEN6SEPTEMBER.


Med buller och bång landade jag i soffan efter en aktiv dag på jobbet. Har redan planerat hela morgondagen och kan knappt vänta till imorgon!
Tjohej vad bra det blir.

ego!


Ibland kan jag sakna att vara mörk..
Men jag är långt ifrån klar med att vara röd!

FJÄRDESEPTEMBER.
Igår var det loppis och butiker, kaffe och bulle, öl och långkok, film och chips, Vivi och Fredde. Och lite Johan.
Vi njöt mest hela dagen av att det var sol. F's feber till trots!
Förra året var sista doppet 7 september. I år har jag bara badat en gång i sverige. Vi säger hej till hösten nu va?

Jag krossar fönstret tar mig in i ditt rum Det är en helt ny värld men jag är alldeles lugn
The Jacket.Jag sa till F i måndags att jag är så trött på mina skinnjackor och min Acnejacka känns för stor för att redan börja använda.. På onsdags morgonen låg det en jacka till mig på köksbordet. En perfekt sådan!
Jackgudarna hörde mig.

Vivi och Catten, i ur och skog.
Terassen på Lydmar, B.A.R, hemlig pärla och sedan Volt.
Firandet av Cathrin i fredags var rolig! Vi sa fel från början till slut. Ord bytte plats och hamnade på fel ställe.
I ur och skog!

Att vakna 08.00 betyder utvilad :)

RSS 2.0