Tio år av vänskap.

image descriptionimage description
2011.                                                                        2002
Snart, i mars, är det tio år sedan jag lärde känna denna donnan. Vi delade lägenhet i Protaras under åtta galna månader. Vi jobbade varje dag under dessa åtta månader för ca 15 sek i timmen. Men oj vad kul vi hade det, 12 tjejer i tre lägenheter. Fest, vänskap, intriger, sol, jobb.. När jag var där sa jag att detta kommer nog vara det bästa och det värsta jag gjort. Nu känner jag att det bara var en kul grej, något man bör ha gjort innan man blir vuxen.
När Pernilla var här gick vi igenom mina fotoalbum, någongång kanske jag ger er topptio?

För att ni ska ha någonslags igenkänningsfaktor så ligger Protaras på Cypern, mest känd är viken Fig Tree Bay. Protaras ligger ca 10 km från Ayia Napa som jag är säker på att alla har hört talas om.

vad ska jag göra?


Jag vet inte om jag ska släppa bloggen eller ha den kvar. Jag tycker ju det är superkul, men så länge jag inte kan blogga från mobilen så blir det inte riktigt av. Ska jag skärpa mig och börja blogga ordentligt igen?
Ni får hjälpa mig med det. Kom igen nu boys n' girls lämna en kommentar.
Jag vet att ni är ett gäng flitiga som kikar förbi varje dag..

Reklam.


TV'n är på. Ernst fixar och grejar inför jul. Jag har inte ens bakat pepparkakor.. Ingen julkänsla alls.
När Ernst inte är där i rutan är det reklam, då sjunger jag med i jinglarna.
Ungefär så.
Jag har haft besök av Pernilla i helgen, imorgon kommer bilder upp.

Goda grejer.


1. Godis.
2. Mira.

Mobilfynd.

No one like you!


Min kille är så fin! Ibland förstår jag inte varför han valt att hänga med mig. Lucky me!! Puss!

Julgalan 2011.

I lördags var vi i Annexet och firade att vi jobbat ännu ett år tillsammans. Det var roligt, eller man får helt enkelt göra det roligt! Det är ju lite Harry med Julgalan ändå.. Så om man inte fuldansar och bjuder till så blir det liksom inte roligt. Jag är ju inget fan av Danny (who is he?) eller Linda Bengtzing (uff, vem gav henne en mic?) eller Brolle heller för den delen, även om han är ganska söt.. Men jag kan sjunga med, jag kan fuldansa och mina kollegor är världens bästa så då blir det roligt!

Nu är jag "Vivian, hon som försvann" på Butik 157.

14 December.


Jag på en brygga i skärgården sept. 2010.

Hittade denna bilden och var tvungen att dela med mig. Den är så härlig. Kvällen var så fin, jag och kollegorna hade bastat och badat och sedan satt vi på bryggan och drack vin och pratade. Solnedgången var riktigt vacker!

Jag är hemma från jobbet idag med..

Dog Days Are Over.


Florence + The Machine.
Jag är gärna lik denna vackra kvinna!

Florence and the Machine.
I lördags fick jag höra att jag var lika denna kvinna. Jo, man tackar! Vilken komplimang!!
Det är håret..

Bilder: google.com

Home alone.


Mariel, Jag, Sara och Sandra på jobbet.

Idag stannde jag hemma från jobbet, det händer inte ofta. Men jag har haft ont i huvudet sedan i torsdag, det släppte lördag eftermiddag men kom tillbaka söndag kväll. Jag tror jag har feber på det med.. Lucky me!!
Kände att jag ska göra vad jag kan för att bli av med det och då är det ju inte att stressa på jobbet i skarp belysning och hög musik som känns som rätta metoden.
Har sovit massor och nu har jag letat julklappar på nätet :)

Later!

Instagram
Jag är kär!

I en app.. Om ni inte redan har Instagram, skaffa!!

Besök.


Idag kommer det många fina till Stockholm.
Och ikväll ska jag på Julgalan med gamla butiken.
Vilken helg!

Nova o jag.


Bilderna har jag lånat från Yvonnes blogg.
I helgen har familjen Månsson/Andersson varit i stora staden och hälsar på mig och Emelie. Vi har haft riktigt roligt tillsammans. På första bilden spelar jag och Nova spel på min mobil. Nova tröttnade på spelen väldigt fort men när hon fick skriva sms med bilder till sin kompis André (som i min telefonbok heter samma som min sambo, men säg det inte till Nova ;) F trodde att det slagit slint när han fått tre milslånga sms av mig) kunde hon sitta länge.
Vi har fikat, shoppat, pratat, ätit, lekt, promenerat, pratat ännu mer, ja.. ni fattar.
Yvonne, kom snart hit igen!

Just nu är det besöksmaraton från västkusten. Det är härligt! Först var det Mija, nyss var det Yvonne och familj, nästa helg kommer Johnssons upp, sedan är det Pernillas tur. Här på Hotell Strålis är det fullbokat för det mesta så det gäller att vara ute i god tid :)

RSS 2.0